Januar 2019

26. Januar 2019 - Rekruttserienserien Vest

Sted: Bergen Sparta, Skansebakken 9, 5018 Bergen

Innveiing kl 13.00. Kampstart ca kl 15.00.

Gratis inngang. Påmelding via Fagsystemet.no

Ordinære kamper starter fortløpende etter at diplomstevne er ferdig. (Se eget arrangement). alle som skal gå kamp må ha gyldig startbok og legeattest. Andre kampsportutøvere med gyldig startbok er velkommen til å delta for å gå ordinær boksekamp. De som ikke får gå kamp og vil gå sparringskamp får mulighet til dette. Påmelding via trener. 

 

26. Januar 2019 - Diplomserien Vest 1

Sted: Bergen Sparta, Skansebakken 9, 5018 Bergen

Innveiing kl 10.00. Kampstart ca kl 12.00.

Vi inviterer alle foreldre og barn/ ungdommer i alderen 8 - 14 år til ett kjekt og sosialt stevne :-) Om du ikke selv vil vise deg frem i ringen er det masse sosialt i å være tilstede som publikum.

Diplomboksing er en konkurranseform hvor man bedømmer utøverne etter teknisk utførelse, og hvor antall treffere ikke teller. Dette er en annen form for boksing som er godt tilpasset barn og ungdom som er for unge til å delta i ordinær boksing. Det er kamplederens plikt og ansvar å se til at dette etterfølges, og det er sekundantenes ansvar å hjelpe kampleder med å utføre sin plikt.

En bokser skal aldri vinne en diplomkamp med hjelp av overdrevet hard boksing eller andre brudd på reglene. Diplomboksing er en konkurranseform i teknikk, hvor bokserne først og fremst konkurrerer med seg selv om å få best mulig stilkarakter.

I Micro-Diplomboksing, fra det året man fyller 8 år t.o.m. det året man fyller 10 år, skal det ikke utropes vinner. Her skal man kun notere egen boksers poeng i startboken.

Målet med diplomboksing er på en trygg måte å forberede de yngste bokserne (8-14 år) til ordinærboksing med tanke på å få godt skolerte boksere, som med tiden skal kunne utvikles til internasjonalt gode boksere. Publikum oppfordres til å ha respekt for at dette er barneidrett og at "her er vi alle vinnere".